Hopp til hovedinnhold
Mills logo
  • Produkter
  • Bærekraft
  • Kontakt oss
  • Produkter
  • Mills Proffpartner
  • Mills Industri & bakeri
  • Oppskrifter
  • Aktuelt
  • Jobb hos Millsekstern lenke
  • Helse og ernæring
  • Bærekraft i Mills
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om Mills AS
  • Kontakt oss
  • English
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Mills
  • Melange
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
Porcetta (italiensk ribberull) sett forfra

Slik lager du porchetta – Italias ypperste festmat

Vil du virkelig imponere gjestene bør du prøve italienernes versjon av ribbe, nemlig porchettaen. Det er en av rettene italienerne,…

Middels
5 t 50 min
Coq au vin i hvit gryte

Coq au vin

Coq au vin er en velkjent fransk klassiker som ganske enkelt betyr hane i vin. Hanen har vært et symbol…

Middels
2 t
Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Lasagne er kanskje den mest kjente pastaretten fra Italia. Den er også en av de eldste og kan spores tilbake…

Middels
1 t 15 min
Croque Monsieur – fransk ostesmørbrød

Croque Monsieur – fransk ostesmørbrød

Det er nesten ikke en eneste bistro i Frankrike som ikke har Croque Monsieur på menyen. Franskmennenes versjon av ostesmørbrød…

Enkel
25 min
Boeuf Bourguignon i tallerken med potetmos

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon er en klassisk rett fra det franske kjøkkenet. Gryteretten kommer opprinnelig Bourgogne-regionen, derav navnet. Det er et område…

Middels
2 t 30 min
Bakaliaros plaki - gresk ovnsbakt torskegryte

Bakaliaros plaki – ovnsbakt torsk med tomat, løk og potet

Når grekerne feirer sin nasjonaldag den 25. mars er det tradisjon å spise torsk. En av de vanligste rettene å…

Enkel
1 t 40 min
Cantucci Toscani alle mandorle – mandelkjeks fra Toscana i en bolle

Cantucci Toscani alle mandorle – mandelkjeks fra Toscana

Cantucci fra Toscana er et av de mest berømte bakverkene fra Italia. Ifølge den italienske kokken Luca Mereu, som har…

Enkel
2 t
Saltimbocca alla Romana

Saltimbocca alla Romana – kalvebiff med spekeskinke

Saltimbocca betyr «salto i munnen» og er en tradisjonsrik rett som opprinnelig kommer fra Nord-Italia, men som har mange regionale…

Enkel
40 min
Pasta Arrabiata

Pasta arrabiata

Pasta arrabiata er en rask, enkel og samtidig smaksrik klassiker fra det italienske kjøkken. Vi har fått oppskriften fra den…

Enkel
30 min
Arancini på fat

Arancini – fylte risottoboller fra Sicilia

Disse frityrstekte risottobollene fra Sicilia har fått navnet arancini fordi de ligner på små appelsiner. Det finnes mer enn 30…

Enkel
2 t 30 min
Sole á la Meunière - stekt flyndre i smørsaus i stekepanne med persilledryss

Sole á la Meunière – stekt flyndre i smørsaus

Sole á la Meunière er en klassisk fransk fiskerett. Navnet "meunière" kommer fra «møllerens kone» som forvandler kornet til mel,…

Enkel
20 min
Tiropitakia – små ostepaier fra Hellas

Tiropitakia – små ostepaier fra Hellas

Har du vært på ferie i Hellas gjenkjenner du kanskje disse gylne, sprøstekte trekantene kalt Tiropitakia. De små paiene fylt…

Enkel
1 t
Spaghetti vongole

Spaghetti vongole – pasta med skjell

Spaghetti vongole serveres over hele Italia og har fått sitt navn etter de smakfulle, små vongoleskjellene. Denne type skjell lever…

Enkel
30 min
Souvlaki Kotopoulo – grillspyd med kylling sett ovenfra

Souvlaki Kotopoulo – grillspyd med kylling

Souvlaki er marinert og grillet kylling på spyd, og gresk gatemat på sitt beste. Navnet stammer fra ordet «souvla» som…

Enkel
2 t
Crêpes med krem og melisdryss

Crêpes – enkel guide til franske pannekaker

Har du vært i Frankrike har du helt sikkert smakt crêpes – velduftende pannekaker som selges på hvert gatehjørne fra…

Enkel
1 t 30 min

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036 (kl.09.00-12.00)

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills logo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.