Scones med blåbær både smaker himmelsk, og er raskt og enkelt å lage. De er laget med bakepulver og trenger…
En litt sunnere og grov pizzabunn laget med grov sammalt hvete. Perfekt for deg som ønsker litt mer næring og…
Disse fyldige og saftige glutenfrie matmuffinsene er fylt med ost og skinke, og er et smakfullt alternativ for deg som…
Et luftig og saftig brød som er perfekt når du vil ha nystekt brød til frokost, men ikke vil bruke…
Det høres kanskje ut som søte kjeks, men amerikanske biscuits minner egentlig mest om engelske scones og er tradisjonell mat…
Disse italienske ostebombene er som et ekteskap mellom pizzaen og gjærbollen, og resultatet er ekte kjærlighet. Bollene er luftige og…
Monkey bread er gjærbakst som vanligvis lages av små deigklumper som er rullet i en søt krydderblanding, for eksempel sukker…
Disse nydelige og luftige bollene er laget med surdeig. De har fått heve lenge og blir derfor luftigere enn andre…
Grove scones heves med bakepulver i stedet for gjær og er derfor perfekt når du vil ha nystekt bakst til…
Polarbrød har på noen år blitt en klar matpakkefavoritt. Denne varianten krever hverken elting eller heving, og resultatet er luftige…
Dette saftige brødet er fylt med høstens blåbær og bakt med grovt mel som metter godt. Det smaker nydelig både…
Dette italienske bakverket har i løpet av de siste årene blitt svært populært i Norge. Det er kanskje ikke så…
Her finner du oppskriften på en klassisk, glutenfri paideig. Ønsker du å lage pai med lokk, kan du doble oppskriften…
Epler og peanøttsmør er en uslåelig kombinasjon mange allerede har oppdaget. Vi har tatt denne nydelige duoen og puttet den…
Å lage knekkebrødene selv er en suveren måte å sørge for at knekkebrødene inneholder mye fiber og sunt fett. Dessverre…