Det er få ting som varmer bedre på kalde høstkvelder enn en deilig kopp med varm sjokolade. Her har vi…
Knasende gode havrekjeks laget av glutenfrie havregryn. Perfekt for deg som ikke tåler gluten, men som vil nyte all den…
Eple cobbler er et kjent bakverk i både Storbritannia, Australia og USA, og er en herlig blanding av eplekake, eplepai…
Denne søte munnfullen er velkjent i USA, men fremdeles uoppdaget blant mange i Norge. S’mores lages ved å legge en…
En særdeles luftig og fyldig smørkrem som egner seg godt til å pynte muffins. Denne kremen egner seg ikke så…
En fyldig og kremet glasur som smaker nydelig til gulrotkake og krydderkake eller -muffins. Oppskriften holder til ca. 12 muffins…
Sveitsisk marengssmørkrem er en mer avansert versjon av den klassiske smørkremen, men som er verdt den ekstra innsatsen. Denne smørkremen…
Bakte epler får en fantastisk sødme, og det er noe av grunnen til at eplekaker og –paier alltid er populære…
Kjenner du noen som er veldig glad sitt firbente kjæledyr? Hva med å overraske dem med disse supersøte bananmuffinsene pyntet…
Disse havrekjeksene har nydelig smak av frisk sitron og er søtet med honning. De inneholder i tillegg fiberrike havregryn og…
Dette saftige brødet er fylt med høstens blåbær og bakt med grovt mel som metter godt. Det smaker nydelig både…
Fire ingredienser er alt du trenger for å lage denne nydelige og kremede sjokolademoussen. Den er søtet med honning og…
Blåbærpai er en klassiker, med perfekt balanse av bærenes syrlighet og paiens sødme. Nå kommer blåbærpaien i ny, glutenfri drakt.…
Nyt en ostekake laget med gresk yoghurt, lett kremost og lite sukker. Perfekt for deg som vil kose deg med…
Loukoumades er den greske slektningen til våre smultringer. De små ballene er sprø og gylne på utsiden og fantastisk luftige…