Nå bugner det av norske epler i både hagen og butikken, og da gjelder det å benytte muligheten til å…
Det er på høsten krabbene er på sitt beste og mest delikate, og da passer det ypperlig å lage saftige…
Neste gang du lager havregrøt bør du lage litt ekstra, slik at du får rikelig med rester til å lage…
Grove pannebrød krever ingen elting eller heving, og er supre til matpakken. Lag gjerne mange av gangen når du først…
Yoghurtbrød er superraske å lage, og de passer perfekt i matboksen. De krever hverken elting eller heving, så om en…
Tenk deg helt ferskt solsikkebrød med knasende solsikkefrø til frokost. Denne eltefrie varianten kan du lage kvelden før og servere…
Eltefrie tacosnurrer i er en populær overraskelse i matpakken som gjør matpausen ekstra hyggelig. Bruk gjerne rester av tacomiddagen. Oppskriften…
Franske Olivier Roesch er konditor av yrke, og gir deg her oppskriften på en eksklusiv fransk sjokoladekake. Denne kaken har…
Disse glutenfrie rundstykkene er luftige og toppet med smakfulle sesamfrø og solsikkekjerner. Dette er en enkel oppskrift det er enkelt…
Havrebriks er smakfulle, luftige og sprø, og er enkle å lage. Med havregryn i deigen får briksene en deilig nøtteaktig…
En stor bolle med tacosalat gjør det enda enklere å servere taco til mange og er en ypperlig måte å…
Kjøttkaker i brun saus er en klassisk middagsrett som mange kjenner igjen fra barndommen eller bestemors kjøkken. Saftige, hjemmelagde kjøttaker…
Shepherd’s pie er en tradisjonell engelsk middagsrett med en smakfull kjøttgryte og et lokk av potetmos. En klassisk shepherd´s pie…
Napoleonskakens opprinnelse er det delte meninger om, men at den består av to lag med en knasende god butterdeig, fylt…
Dette er et luftig og saftig grovt speltbrød med sprø skorpe og god smak fra rug. Det passer ypperlig som…