Disse klassiske småkakene er laget av mørdeig i to farger, satt sammen som et sjakkbrett. For mange et selvskrevet slag…
Skolebrød, eller skoleboller som de også heter, er en klassisk gjærbakst det er helt umulig å motstå. Luftige og saftige…
Disse rundstykkene er ekstra grove og laget med 100% grovt mel. Rundstykkene metter derfor godt og veldig gode på smak.…
Lyst på noe skikkelig digg til frokost i helgen? Prøv disse grove frokostdonutsene som bakes i ovnen. Om du vil…
Varme, grove bringebærscones gir garantert en god start på dagen! Deigen røres enkelt sammen, trenger ikke heving og stekes mens…
På høsten bugner trær og butikker av norske epler. Hva med å bruke eplene i bakst? Dette enkle, eltefrie eplebrødet…
Gulrotkake i porsjonstørrelse er perfekt når du bare vil ha litt å kose deg med, uten å lage en hel…
Glutenfrie cookies med havregryn og tørket frukt. Disse er også melkefrie, og passer perfekt når det er allergier å ta…
Scones med blåbær både smaker himmelsk, og er raskt og enkelt å lage. De er laget med bakepulver og trenger…
Det høres kanskje ut som søte kjeks, men amerikanske biscuits minner egentlig mest om engelske scones og er tradisjonell mat…
Knasende gode havrekjeks laget av glutenfrie havregryn. Perfekt for deg som ikke tåler gluten, men som vil nyte all den…
Eple cobbler er et kjent bakverk i både Storbritannia, Australia og USA, og er en herlig blanding av eplekake, eplepai…
Her finner du oppskriften på en klassisk, glutenfri paideig. Ønsker du å lage pai med lokk, kan du doble oppskriften…
Marvposteier regnes som en av de klassiske julekakene, og gjerne av det finere og mer avanserte slaget. Den eksklusive kaken…
Fra gammelt av har norske kaker fått navn enten fra hva de inneholdt eller hvordan de var formet. Kokoskranser har…