Hopp til hovedinnhold
Mills logo
  • Produkter
  • Bærekraft
  • Kontakt oss
  • Produkter
  • Mills Proffpartner
  • Mills Industri & bakeri
  • Oppskrifter
  • Aktuelt
  • Jobb hos Millsekstern lenke
  • Helse og ernæring
  • Bærekraft i Mills
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om Mills AS
  • Kontakt oss
  • English
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Mills
  • Melange
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
Grillet halloumi

Grillet halloumi

Halloumi kommer opprinnelig fra Kypros og den salte osten er svært populær som meze, gresk tapas. Ifølge den greske kokken…

Enkel
15 min
Tre glass med gazpacho, eller kald tomatsuppe

Gazpacho

Denne kalde tomatsuppen er en spansk nasjonalrett med røtter fra Andalucia. Det finnes mange ulike måter å tilberede gazpacho på,…

Enkel
2 t 30 min
Kremet kyllinggryte med chorizo i blå stekepanne

Kremet kyllinggryte med chorizo

Stekt chorizo setter en fantastisk smak på denne raske og lettvinte kyllinggryta. Bønner tilfører gryta ekstra proteiner og gjør at…

Enkel
20 min
Waldordsalat med kål

Waldorfsalat med kål og klementiner

Waldorfsalaten er en populær gjenganger på vinterens koldtbord, og passer utmerket til både spekemat og kalkun. Dette er en lettere…

Enkel
20 min
Original waldorfsalat fra Waldorf Astoria

Original waldorfsalat fra Waldorf Astoria

Kun tre ingredienser utgjorde den originale waldorfsalaten som raskt ble en favoritt over hele verden: epler, stangselleri og majones. Det…

Enkel
20 min
ferdig hjemmelaget potetsalat

Slik lager du hjemmelaget potetsalat

Hjemmelaget potetsalat er en allsidig og klassisk tilbehørssalat og et kjent innslag når man serverer alt fra spekemat og grillmat…

Enkel
45 min
Gratinerte kjøttboller

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus

Gratinerte kjøttboller er herlig kosemat for hele familien. I den klassiske italienske tomatsausen, også kjent som «sugo», skjuler det seg…

Middels
1 t
Arancini på fat

Arancini – fylte risottoboller fra Sicilia

Disse frityrstekte risottobollene fra Sicilia har fått navnet arancini fordi de ligner på små appelsiner. Det finnes mer enn 30…

Enkel
2 t 30 min
Tiropitakia – små ostepaier fra Hellas

Tiropitakia – små ostepaier fra Hellas

Har du vært på ferie i Hellas gjenkjenner du kanskje disse gylne, sprøstekte trekantene kalt Tiropitakia. De små paiene fylt…

Enkel
1 t
Croquetas

Croquetas de jamon

Ekte croquetas de jamon er sprø utenpå, med en kjerne av tykk, fløyelsmyk hvit saus og spansk skinke. Denne klassiske…

Enkel
1 t
Gougeres – franske ostebakkels

Gougeres – franske ostebakkels

Gougeres er kanskje best kjent som ostebakkels på norsk, og er gylne og luftige bakverk fylt med smakfull ost. De…

Middels
1 t
spanakopita, eller gresk spinatpai

Spanakopita – gresk spinatpai

Spanakopita - eller gresk spinatpai med fetaost er en klassiker mange kjenner fra ferien. Marilena Mastorakis er kokk og halvt…

Enkel
1 t 20 min
Brytebrød med hvitløk

Brytebrød med hvitløk

Dette er en hjemmelaget og luftig variant av det tradisjonelle hvitløksbrødet. Brytebrød med hvitløk er enkelt å lage, og passer…

Enkel
2 t
pannebrød med havsalt og rosmarin

Pannebrød med havsalt og rosmarin

Pannebrød med havsalt og rosmarin er supert å servere til supper eller gryter. Får du middagsgjester er dette et supert…

Enkel
1 t 40 min
Blomkålsalat

Blomkålsalat

Blomkålsalat er en lett og frisk tilbehørsalat som passer ypperlig til grillbordet. Blomkål er en god kilde til vitamin C,…

Enkel
15 min

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036 (kl.09.00-12.00)

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills logo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.