Skolebrød, eller skoleboller som de også heter, er en klassisk gjærbakst det er helt umulig å motstå. Luftige og saftige…
Den klassiske gresskarpaien er kanskje den meste kjente amerikanske paien, og en viktig del av tradisjonell Halloween- og Thanksgivingfeiring. Paien…
Her får du en nydelig, kremet kyllinggryte med mye smak. Baconet sørger for en herlig røkt smak, mens umamismaken fra…
Scones med blåbær både smaker himmelsk, og er raskt og enkelt å lage. De er laget med bakepulver og trenger…
Når været snur og høsten tar over, så passer det med en deilig og varmende viltgryte full av smak. Denne…
Knasende gode havrekjeks laget av glutenfrie havregryn. Perfekt for deg som ikke tåler gluten, men som vil nyte all den…
Disse italienske ostebombene er som et ekteskap mellom pizzaen og gjærbollen, og resultatet er ekte kjærlighet. Bollene er luftige og…
Eple cobbler er et kjent bakverk i både Storbritannia, Australia og USA, og er en herlig blanding av eplekake, eplepai…
Denne søte munnfullen er velkjent i USA, men fremdeles uoppdaget blant mange i Norge. S’mores lages ved å legge en…
Monkey bread er gjærbakst som vanligvis lages av små deigklumper som er rullet i en søt krydderblanding, for eksempel sukker…
En særdeles luftig og fyldig smørkrem som egner seg godt til å pynte muffins. Denne kremen egner seg ikke så…
En fyldig og kremet glasur som smaker nydelig til gulrotkake og krydderkake eller -muffins. Oppskriften holder til ca. 12 muffins…
Sveitsisk marengssmørkrem er en mer avansert versjon av den klassiske smørkremen, men som er verdt den ekstra innsatsen. Denne smørkremen…
Disse nydelige og luftige bollene er laget med surdeig. De har fått heve lenge og blir derfor luftigere enn andre…
Soppen er full av umami, den femte smakssansen, og det er det som gjør at alle retter med sopp smaker…