Boeuf Bourguignon er en klassisk og kraftig biffgryte, kjent som husmannskost i Frankrike. Det er mulig navnet antyder at dette…
Blåbærpai er en klassiker, med perfekt balanse av bærenes syrlighet og paiens sødme. Nå kommer blåbærpaien i ny, glutenfri drakt.…
Her finner du oppskriften på en klassisk, glutenfri paideig. Ønsker du å lage pai med lokk, kan du doble oppskriften…
Denne vegetarlasagnen er laget med en fyldig ostesaus, en enkel og smakfull tomatsaus, og fylt med forskjellige grønnsaker. Har du…
Det er ikke uten grunn at den klassiske sitronterten aldri går av moten. Denne friske og gode kaken har en…
Churros er den spanske slektningen til våre smultringer; små friterte stenger av deig, drysset med sukker og tradisjonelt servert med…
Disse saftige og smakfulle pizzasnurrene er like allsidige som de er gode. De passer nemlig like godt som turmat som…
Hvit pizza, eller pizza bianca, er kanskje ikke like utbredt som tomatpizzaen, men minst like god. Den hvite sausen går…
Her har vi tatt vår beste oppskrift på søt gjærdeig og fylt den med fantastiske smaker av vaniljekrem og blåbær.…
Sopp på grillen er kjempegodt og veldig enkelt å lage. Bland soppen med deilige smaker som hvitløk og timian, og…
Sommeren byr på mange deilige grillkvelder med fantastiske smaker av sesongens grønnsaker. I denne retten har vi grillet laks og…
Det er få ting som smaker av sommer som en klassisk jordbærkake. I denne oppskriften har vi tatt den klassiske…
Når du først skal servere pannekaker til gjestene, hvorfor ikke forvandle pannekakene til en lekker pannekakekake? Det eneste du trenger…
Huevos rancheros, eller bondens egg, er en klassisk frokostrett fra landlige Mexico, som er perfekt å lage på dager hvor…
Den ringformede, amerikanske frokostklassikeren blir stadig mer populær på vår side av Atlanteren, og dermed har bagelen kommet hjem –…