Hopp til hovedinnhold
Mills logo
  • Produkter
  • Bærekraft
  • Kontakt oss
  • Produkter
  • Mills Proffpartner
  • Mills Industri & bakeri
  • Oppskrifter
  • Aktuelt
  • Jobb hos Millsekstern lenke
  • Helse og ernæring
  • Bærekraft i Mills
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om Mills AS
  • Kontakt oss
  • English
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Mills
  • Melange
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
Quiche Lorraine med pai i bakgrunnen og kakestykke foran

Quiche Lorraine – klassisk fransk pai

Det er ikke uten grunn at quiche Lorraine er blitt en paiklassiker som er kjent langt utover de franske landegrenser.…

Middels
1 t 30 min
Fraisier – fransk jordbærkake

Fraisier – fransk jordbærkake

Fraisier er en klassisk fransk konditorkake med nydelig smak av jordbær og vanilje. Dette er en kake med mange elementer,…

Avansert
4 t
franske sjokolademakroner

Franske sjokolademakroner

Hvem kan vel motstå utsøkte franske sjokolademakroner? Denne oppskriften har vi fått av den franske kokken franske kokken Laurent Benguigui…

Enkel
1 t 30 min
Franske makroner

Slik lykkes du med franske makroner

Franske makroner er lekre å se på og smaker himmelsk, men kan være litt vanskelige å lage selv. Her får…

Avansert
1 t 30 min
Sitronmakroner

Franske sitronmakroner

Sitronmakroner er en av de de klassiske makronsmakene. Denne oppskriften har vi fått av den franske kokken Laurent Benguigui og…

Avansert
3 t 30 min
Anginetti - italienske sitronkjeks

Anginetti – Italienske sitronkjeks

Anginetti sitronkjeks kommer fra Camania-regionen i det sydlige Italia, et område med stor sitronproduksjon. Navnet anginetti stammer fra den franske…

Enkel
1 t
Croquetas

Croquetas de jamon

Ekte croquetas de jamon er sprø utenpå, med en kjerne av tykk, fløyelsmyk hvit saus og spansk skinke. Denne klassiske…

Enkel
1 t
Hollandaisesaus

Hollandaisesaus – steg for steg

En ekte hollandaisesaus er pisket så lett og luftig at du nesten glemmer hvor mektig den er. Her viser vi…

Avansert
20 min
fransk sitronterte med marengs

Fransk sitronterte med marengs

Fløyelsmyk og syrlig sitronkrem, sprø tertebunn og søt marengs gjør fransk sitronterte til en ekte klassiker. Denne oppskriften har den…

Middels
2 t
Franske bagetter

Franske bagetter

Hva er vel mer fransk enn nystekte bagetter? I tillegg til den lett gjenkjennelige formen skal bagettene ha sprø skorpe,…

Middels
3 t 40 min
jordbærterte med melisdryss

Jordbærgalette – rustikk jordbærterte

En galette er en rustikk og flat terte, opprinnelig fra Frankrike. Terten kan fylles med både søte og salte godsaker.…

Enkel
1 t 50 min
Lam Kleftiko

Lam Kleftiko

Lam kleftiko er en tradisjonell gresk oppskrift på langtidstekt lam. Georgios Fragkias jobber som kokk i Oslo og har tatt…

Enkel
6 t 15 min
italiensk marinarasaus i kjele

Klassisk italiensk marinarasaus

Tomatsausen «marinara» ble opprinnelig ble brukt til en enkel og smakfull pizza som først og fremst sjøfolkene og havnearbeiderne i…

Enkel
30 min
Sjokoladefondant

Sjokoladefondant

Med et hjerte av flytende sjokolade kan man trygt si at sjokoladefondant er en fristelse som er vanskelig å motstå.…

Enkel
30 min
Gougeres – franske ostebakkels

Gougeres – franske ostebakkels

Gougeres er kanskje best kjent som ostebakkels på norsk, og er gylne og luftige bakverk fylt med smakfull ost. De…

Middels
1 t

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036 (kl.09.00-12.00)

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills logo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.