Tynne og knasende sprø havreflarn er populære julekaker blant store og små. De er enkle å lage og smaker i…
Panna cotta er en nydelig italiensk vaniljepudding, som er overraskende lett å lage. I denne oppskriften har vi laget en…
Lefser er norsk tradisjonsmat på sitt beste, og før i tiden hadde gjerne hver bestemor sin egen oppskrift. Har du…
Rocky road er søte munnfuller med myke marshmallows, kjeks, nøtter og frukt. Denne typen sjokoladekonfekt skal visstnok ha oppstått i…
Delfikake er en mektig konfektkake som hører julen til. I denne varianten har vi byttet ut geletopper med tørkede tranebær,…
Konfekt hører julen til, og det er noe spesielt med dem man har laget selv. Her får du oppskrift på…
Sarah Bernhard er små, uimotståelige kaker som består av en mandelbunn, sjokoladekrem og sjokoladeglasur. Den fyldige julekaken har blitt stadig…
Saftige og sprø kokosmakroner er en viktig del av julekosen for mange. Makroner har vært laget siden 1500-tallet og skal…
Disse klassiske småkakene er laget av mørdeig i to farger, satt sammen som et sjakkbrett. For mange et selvskrevet slag…
Figurformede fullkornskjeks laget av mettende og næringsrik havre og spelt. De er ypperlige som snacks eller som en liten overraskelse…
Søte, saftige og sunne – deilige eplemuffins med havre og kanel passer like godt til frokostkaffen som i matboksen til…
Kanelboller og lapper smaker himmelsk hver for seg. Vi har kombinert de to, og resultatet må du bare prøve! Passer…
Gulrotkake i porsjonstørrelse er perfekt når du bare vil ha litt å kose deg med, uten å lage en hel…
Den klassiske gresskarpaien er kanskje den meste kjente amerikanske paien, og en viktig del av tradisjonell Halloween- og Thanksgivingfeiring. Paien…
Enkle proteinpannekaker uten proteinpulver, laget med egg, havregryn og kesam. Lag hele røren på en gang i blender. Oppskriften gir…