Koldtbord
Et deilig koldtbord som bugner av forskjellige typer retter er perfekt når du inviterer til fest, enten det er 17. mai, konfirmasjon eller bursdag. Da kan mye lages i forveien, og store og små kan plukke akkurat det de liker på bordet, og den mengden de vil. Her har vi samlet noen gode tips og oppskrifter som kan forberedes i forveien, og som gjør det enkelt å lage et variert koldtbord til mange.
Slik får du perfekt eggerøre
Eggerøre passer supert sammen til andre klassikere på koldtbord som spekemat og røkelaks. Myk, luftig og saftig er konsistensen du er på jakt etter når du lager eggerøre. Vi har samlet kokkens beste tips til luftig og saftig eggerøre.
Inviterer du gjestene til lunsj eller middag er det på sin plass med noen spennende småretter som satayspyd, i tillegg til klassikere som roastbiff.
Kongen av koldtbordet lager seg nesten selv
Den klassiske roastbiffen er en kjent og populær favoritt på koldtbordet, og det er svært enkelt å lage sin egen. Det eneste du trenger for et vellykket resultat er et steketermometer, og så lager den seg nesten selv.
Deilig og saftig bakst
Ordentlig godt brød eller saftige hvitløksknuter er perfekt på et koldtbord, enten det er til frokost eller middag. I tillegg er det lett å lage i forveien og fryse ned til anledningen nærmer seg.
Salater og sauser
En majones – 10 dipper!
Har du en tube Mills majones for hånden kan du lage mange ulike dipper og dressinger som passer perfekt som tilbehør på koldtbordet. Her får du 10 ulike oppskrifter som alle krever maks 4 ingredienser. Enkelt og supergodt!