Kakefatene tømmes ekstra kjapt når denne imponerende oreokaken settes på bordet. Det er lett å forstå når du først får…
Skal du bake gjærbakst til mange er klassisk kringle med fyll en sikker vinner. Utgangspunktet er egentlig det samme som…
Garantert saftig langpannekake får du med poke cake, eller prikkekake som det heter på norsk. Alt du behøver å gjøre…
Fløtegratinerte poteter er klassisk tilbehør til både kjøtt- og fiskeretter. Varier gjerne med friske urter som rosmarin, timian og dill…
Helstekt lammelår med hvitløk og rosmarin er en klassiker som for mange er synonymt med påske. Lammelåret lager nesten seg…
Anginetti sitronkjeks kommer fra Camania-regionen i det sydlige Italia, et område med stor sitronproduksjon. Navnet anginetti stammer fra den franske…
Hjemmelaget fiskegrateng med makaroni, ost og hvit saus er en familievennlig middagsfavoritt, og med denne enkle oppskriften får du en…
Denne enkle sjokoladekaken uten egg er saftig og enkel å røre sammen. Perfekt å lage til store og små anledninger…
Ekte croquetas de jamon er sprø utenpå, med en kjerne av tykk, fløyelsmyk hvit saus og spansk skinke. Denne klassiske…
En ekte hollandaisesaus er pisket så lett og luftig at du nesten glemmer hvor mektig den er. Her viser vi…
Fløyelsmyk og syrlig sitronkrem, sprø tertebunn og søt marengs gjør fransk sitronterte til en ekte klassiker. Denne oppskriften har den…
Semlor, eller Fettisdagbullar som de også kalles, er den svenske varianten på fastelavensboller. De er ganske så like de norske…
Hva er vel mer fransk enn nystekte bagetter? I tillegg til den lett gjenkjennelige formen skal bagettene ha sprø skorpe,…
En galette er en rustikk og flat terte, opprinnelig fra Frankrike. Terten kan fylles med både søte og salte godsaker.…
Lam kleftiko er en tradisjonell gresk oppskrift på langtidstekt lam. Georgios Fragkias jobber som kokk i Oslo og har tatt…