For å lykkes med grillmaten må du være godt forberedt, ha litt tålmodighet og helst et steketermometer. Det er suksessoppskriften…
Mer om
Lurer du på hvordan du skal lage perfekt marengs? Med denne steg for steg-guiden vil du aldri mer få en…
Når du arrangerer en fest for mange er koldtbord et ypperlig alternativ, for da kan alle finne noe de liker.…
Får du knapt lukket skapdørene på kjøkkenet fordi de er fulle av kjøkkenutstyr, eller skal du kanskje i gang med…
Trenger du gode ideer til enkle og morsomme bursdagskaker har du havnet på riktig sted. Med denne enkle oppskriften på…
Å steke kyllingfilet kan være en utfordring. Den må gjennomstekes og kan derfor lett bli tørr, smakløs og lite fristende.…
Ikke la rester av lammelår gå til spille. Bruk de til å lage noen av disse nydelige oppskriftene.
Å bake med barn er gøy, men det kan også være en utfordring. Her finner du gode tips til en…
Uansett om du skal steke, grille eller ovnsbake – det er riktig temperatur som avgjør om du lykkes med sluttresultatet.…
God tid og et steketermometer er de to viktigste ingrediensene når du skal i gang med steking av lammelår. Her…
En perfekt stekeskorpe på fisken gir ekstra deilig smak. Les kokkens enkle tips for å lykkes med middagen når du…
Det går fint an å lage deilig bakst selv om du må ta hensyn til allergier. I butikken finnes det…
Synes du det er vanskelig å få til en perfekt stekt biff? Innovasjonskokk i Mills, Erik Egtvedt, gir deg triksene…
Liv Gregersen Kongsten (79) har jobbet med mat nesten hele livet, og 50 år i Mills. Så hvem er vel…
Det går gjetord om kanelbollene til Sissel Ullevålseter. Oslo-beboere valfarter til Rustadsaga Sportsstue for å slå kloa i de luftige…