Hopp til hovedinnhold
Et produkt fra Mills logo
Melange
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Tips
  • Jul
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Tips
  • Om Melange
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Mills
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
  • Språk
  • Engelsk side

Aktuelt

Grilling av kjøtt. Foto.

Slik griller du kjøtt med saftig resultat

For å lykkes med grillmaten må du være godt forberedt, ha litt tålmodighet og helst et steketermometer. Det er suksessoppskriften…

Mer om

Pavlova med vaniljekrem og bær. Foto.

Slik lykkes du med marengs

Lurer du på hvordan du skal lage perfekt marengs? Med denne steg for steg-guiden vil du aldri mer få en…

Mer om

Roastbiff med remulade og rødløk. Foto.

5 retter til koldtbordet du kan lage på forhånd

Når du arrangerer en fest for mange er koldtbord et ypperlig alternativ, for da kan alle finne noe de liker.…

Mer om

Kjøkkenutstyr på bord. Foto.

Dette trenger du egentlig av kjøkkenutstyr

Får du knapt lukket skapdørene på kjøkkenet fordi de er fulle av kjøkkenutstyr, eller skal du kanskje i gang med…

Mer om

Sjokoladekake med gravemaskin på toppen. Foto.

5 dekorative bursdagskaker av 1 røre

Trenger du gode ideer til enkle og morsomme bursdagskaker har du havnet på riktig sted. Med denne enkle oppskriften på…

Mer om

Slik steker du kyllingfilet

Å steke kyllingfilet kan være en utfordring. Den må gjennomstekes og kan derfor lett bli tørr, smakløs og lite fristende.…

Mer om

Klassisk lammelår

Sånn kan du bruke rester av lammelår

Ikke la rester av lammelår gå til spille. Bruk de til å lage noen av disse nydelige oppskriftene.

Mer om

Baking og utstikking av deig.

Tips til deg som skal bake sammen med barn

Å bake med barn er gøy, men det kan også være en utfordring. Her finner du gode tips til en…

Mer om

Biff med Lohmanders Kremet bernaise

Derfor er steketermometeret ditt hemmelige våpen på kjøkkenet

Uansett om du skal steke, grille eller ovnsbake – det er riktig temperatur som avgjør om du lykkes med sluttresultatet.…

Mer om

Marokkansk lammelår på trefjøl. Foto.

Slik steker du lammelår

God tid og et steketermometer er de to viktigste ingrediensene når du skal i gang med steking av lammelår. Her…

Mer om

Stekt torsk

Slik steker du saftig og sprøstekt fisk

En perfekt stekeskorpe på fisken gir ekstra deilig smak. Les kokkens enkle tips for å lykkes med middagen når du…

Mer om

Glutenfri sjokoladekake

Allergi ingen hindring! Slik baker du uten gluten, egg og melk

Det går fint an å lage deilig bakst selv om du må ta hensyn til allergier. I butikken finnes det…

Mer om

Biff stekt rå, medium og gjennomstekt

Slik steker du en perfekt biff

Synes du det er vanskelig å få til en perfekt stekt biff? Innovasjonskokk i Mills, Erik Egtvedt, gir deg triksene…

Mer om

Liv Kongsten

Så enkelt lager du brun lapskaus

Liv Gregersen Kongsten (79) har jobbet med mat nesten hele livet, og 50 år i Mills. Så hvem er vel…

Mer om

Sissel har svart belte i å bake kanelboller

Det går gjetord om kanelbollene til Sissel Ullevålseter. Oslo-beboere valfarter til Rustadsaga Sportsstue for å slå kloa i de luftige…

Mer om

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.