Melange er stolt sponsor av årets store norske julekomedie «Gledelig Jul»!

Gledelig jul er en julekomedie med Anne Marit Jacobsen og Otto Jespersen i spissen for et norsk stjernelag av kjente og kjære skuespillere.

Vinn en eksklusiv kinovisning for deg og vennene dine!

Sammen med Julekanalen P7 Klem vil vi frem mot jul teste dere i hvor godt dere kjenner noen av de største julefilmklassikerne våre.

Det trekkes en vinner ukentlig som får ta med hele familien på den nye norske kinofilmen «Gledelig jul», samt et gavekort på 500,- fra Melange. Alle som deltar er også med en trekningen av hovedpremien – en eksklusiv kinovisning av «Gledelig jul», hvor du kan invitere med deg masse gode venner.

Følg linken under for å komme til konkurransesiden hos Julekanalen P7 Klem.

Les mer om konkurransen og hvordan du deltar her
Gledelig jul film skuespillere

Årets store julekomedie!

I årets julekomedie møter vi Annemor og Frank som gleder seg over at barn og barnebarn skal feire jul hjemme på gården for første gang på ti år, men det går ikke helt etter planen.

Datteren Tessa har byttet ut samboeren Emma med en slesk, svensk fitness-trener, mens sønnen Samuel er på randen av en skilsmisse på grunn av en glutenallergisk hund.

Barnebarnet Petter prøver å fri til skolens vakreste jente på hebraisk og naboen Nils er døden nær.

Det må manøvreres mellom små og store katastrofer for å holde familien samlet, men akkurat i det juleroen senker seg kommer en gammel hemmelighet til overflaten.

Blir dette familiens siste jul sammen?

Kom i julestemning med Melange:

Samlebilde med forskjellige julekaker.

Julekaker

Her har vi samlet over 90 oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul. Vi håper oppskriftene inspirerer deg til å bake akkurat det som gir deg julestemning. Uansett hva du foretrekker, så er én ting sikkert; det blir ikke jul uten julebakst.

Vegg til pepperkakehus som er ferdig pyntet. Foto.

Slik lager du pepperkakehus med mal

Å pynte pepperkakehus er en morsom tradisjon som både store og små setter pris på. Resultatet er dessuten dekorativ julepynt som lukter nydelig og gir skikkelig julestemning. Her får du oppskrift og printbar mal på et lekkert pepperkakehus.

Ristopper laget med Delfiafett

15 julekaker du kan fryse ned

Med gode forberedelser kan du bake de sortene du ønsker og holde julestresset unna. Her finner du 15 julekaker du kan bake på forhånd og fryse ned, samt andre gode tips til stressfri baking fra Ina-Janine Johnsen, matbloggeren bak den populære bloggen Mat på Bordet.

oppskrift på Spekulasjer

5 julekaker du kan lage av en deig

Du trenger bare én deig for å trylle frem 5 nydelige julekaker.

Sarah Bernhard. Foto.

Allergivennlige julekaker

Baking hører julen til og er en hyggelig aktivitet man kan gjøre i førjulstiden med venner og familie. Her finner du oppskrifter på glutenfrie og eggefrie julekaker som passer om du har allergi, eller bare har lyst på noe godt.

Sarah Bernhard. Foto.

Syv glutenfrie julekaker

Baking hører julen til og er en hyggelig aktivitet man kan gjøre i førjulstiden med venner og familie. Her finner du oppskrifter på syv glutenfrie julekaker som passer om du har glutenallergi, eller bare har lyst på noe godt.